Pojdi na glavno vsebino

3.5.2024 ne bomo izvajali odpreme paketov in ne bo mogoč osebni prevzem.

[0]
 
Natisni stran

Resnica o kombinirani mastni koži

3. februar 2015

Pogosto je obravnavana kot "kombinirana" koža, pojavlja pa se na T-predelu (čelo, nos in brada).

Tekom dneva se koža zmasti, zaradi povečanega izločanja maščob se lojnice zamašijo, kar privede do nastanka mozoljev.
Vsekakor pri tem igra veliko vlogo naša genska zasnova, vendar mnogo ljudi opaža, da tudi spremembe letnih časov in življenskega sloga pripeljejo do povečanega izločanja maščob na T-predelu.

Rešitev za vzdrževanje zdrave mastne kože in enkraten videz se skriva v vzdrževanju ravnovesja v koži, s profesionalno, individualno izbranimi produkti za vsak posamezen predel.

Pa začnimo!

Začnite z zdravljenjem vaše kože in uporabo brezplačnih Dermalogica vzorčkov že danes.

Profesionalno usposobljena kozmetičarka vam bo po kratkem brezplačnem pregledu kože s pomočjo edinstvene metode Face Mappinga določila za Vas optimalno kombinacijo vrhunskih Dermalogica proizvodov.

Prejeli boste natančna navodila za uporabo le teh. Vaša koža vam bo hvaležna!

Vaš življenski slog in vaša koža:

Intenzivna domača nega in profesionalna nega kože sta najboljši način za začetek in nadaljevanje zdravljenja kože.

Seveda je potrebno med zdravljenjem upoštevati sledeča dejstva:

  • Ne čistite mastne kože s čistili na osnovi alkohola, saj lahko le ti pustijo kožo dehidrirano in občutljivo.
  • Vedno nanesite vlažilno kremo.
    Nasprotno s splošnim prepričanjem lahko vlaženje mastnih predelov pomaga pri vzpostavitvi ravnovesja. (V primeru, da koža dehidrira bo to pospešilo izločanje maščob za nadomeščanje potrebne maščobe za samozaščito.)
  • Nikoli ne izpirajte kože z vročo vodo saj s tem s kože izperete naravno zaščito. Namesto te raje uporabite mlačno vodo.
  • Mozoljev ne stiskajte sami! Samo profesionalna kozmetičarka lahko odstrani akne s kombinacijo galvanskega toka in posebnenimi pripravki za mehčanje kože ter strokovo opravljenim čiščenjem kože.
    Stiskanje mozoljev doma ima lahko za posledico počene kapilare in zastrašujoče dolgotrajne posledice.
  • Če uporabljate make-up bodite pri njegovi izbiri še posebej previdni. Izogibajte se izdelkom z umetnimi barvili, dišavami, mineralnimi olji n lanolinom. Vse naštete substance namreč dražijo kožo.

In rešitev?

Pri zdravljenju vašega mastnega T področja vam lahko pomaga Vaša kozmetičarka s profesionalno nego obraza, s poudarkom na globinskem čiščenju, profesionalnem pilingu in rehidraciji kože.

Najboljše rezultate pri mešani koži boste dosegli s profesionalno nego kože na vsake štiri do šest tednov, v kombinaciji s stalno domačo nego. Čez čas boste opazili zmanjšan obseg ogrcev in mozoljev. Prav tako bo koža manj mastna in bolj zdrava.

Vaš Dermalogica strokovnjak bo ob vsakem vašem obisku opravil hiter pregled kože imenovan Face Mapping. Natančen pregleh vseh štirinajstih področij vašega obraza zagotavlja pravilen izbor kozmetičnih pripravkov,  prilagojenih vašemu življenjskemu slogu, letnemu času in prehrani.

Mnogi pas nujno potrebujejo, da hlače stojijo tako kot je treba, spet drugi pa ga imajo za modni dodatek, ki popestri njihov stil. Črn pas je eleganten in nevpadljiv. Črn ali barvni z detajli pa dopolni ali popestri katerokoli modno kombinacijo. Izberite svojega ali ga naročite po svojem okusu.

Oznake: mastna koža, Nega kože

© 2008 - 2024 Fanči d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se