Pojdi na glavno vsebino
[0]
 
Natisni stran

Loea
Vaš specialist za opremo salonov
in ordinacij

Vsaka podrobnost, ne glede na to, kako majhna, je izdelana z največjo natančnostjo. Naša popolnost v oblikovanju in funkcionalnostih zagotavlja, da boste v naši obsežni paleti izdelkov zagotovo našli nekaj, kar je popolno za vas - in za vaš uspeh.

Ponujajo obsežen, dovršen nabor opreme za kozmetične in pedikerske salone, masažne in wellness centre, fizioterapevtske ambulante ter tattoo studie.

Loea stol

 

 

Novi standardi, nove možnosti

Loea oprema postavlja nove standarde, saj združuje inovacijo, sodoben dizajn ter zanesljivost z neprimerljivo ceno in zmogljivostjo.

Loea novi standardi

 

Veliko možnosti izbir - edinstvena raznolikost

Pri Loea Manufacturing skrbno izbirajo materiale, da zagotovijo, da izdelki ne le izpolnjujejo, temveč presegajo najstrožje standarde tako v estetskem kot funkcionalnem smislu. Oblikovanje vključuje paleto živahnih dekorativnih dodatkov, ki vam omogočajo, da v vsak prostor vnesete edinstven osebni pridih.

Loea masažne mize

 

Narejeno v Nemčiji*

Pri Loea se dosledno držijo najvišjih standardov kakovosti pri nenehnem razvoju svojih izdelkov, oblikovanju in storitvah.


Loea-Manufacturing je podjetje z lastnim proizvodnim obratom v Nemčiji, kjer izdelujejo opremo za ordinacije, salone in wellnesse.

*velja za 90% izdelkov iz naše ponudbe

Loea narejeno v Nemčiji

© 2008 - 2024 Fanči d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se