Pojdi na glavno vsebino

3.5.2024 ne bomo izvajali odpreme paketov in ne bo mogoč osebni prevzem.

[0]
 
Natisni stran

Nikoli ni prepozno za koži prijazno nego

21. september 2016

Nikoli ni prepozno za koži prijazno nego

Čudežni kozmetični izdelek, ki za vedno izbriše vse sledi časa na vaši koži žal še ne obstaja. Lahko pa kožo intenzivneje negujemo in ji s tem povrnemo zdrav videz. Prej ko začnemo, bolje bo, a nikoli ni prepozno za koži prijazno nego. Časa torej ne moremo ustaviti, lahko pa koži privoščimo zdrav videz. Predstavljamo nekaj vrhunskih kozmetičnih izdelkov, ki nam pomagajo pri ohranjanju zdrave, lepe in sijoče kože:


 

Dermalogica Skin Renewal Booster: Za intenzivno in globinsko prenovo kože. V čem je njegova moč? Vsebuje koncentrat hidroksilnih kislin z mlečno kislino, ki kožo gladi, ter s salicilno kislino. Koncentrat z izvlečkom hibiskusa deluje tako, da spodbuja obnovo kože, odstrani njene mrtve celice in izboljša njeno strukturo. Vitamina A in C zmanjšata pojav znakov zunanjega staranja kože in jo obenem zgladita.

 

Za občutljivo kožo okoli oči: Koža okrog oči je bolj izpostavljena zunanjim vplivom in se hitreje naguba. Dermalogica Age Reversal Eye Complex: Je priporočljiv za popravljanje in nadzor stanja kože v občutljivi okolici oči. Retinol, vitamin C, peptidi, izvleček jesena in proteini ovsa kožo sinergično regenerirajo, krepijo in varujejo pred staranjem.

Intenzivni serum: Priporočamo: vrhunski intenzivni serum Maria Galland, ki deluje kot naravni ojačevalec z visoko koncentriranimi aktivnimi sestavinami za obnovo kože. Povečuje čvrstost kože in popravlja površino kože za poudarjen in edinstven rezultat.

Piling za gladko kožo: Dermalogica Skin Prep Scrub: Naravni zdrob koruznega storža in pomirjujoče botanične sestavine odstranijo kožne odmrle celice in pri tem ne povzročijo čezmerne stimulacije kožnih celic. Piling povrne vaši koži prožnost in jo osveži.

Za piko na i: Dermalogica Hydrablur Primer: Je odlična podlaga, ki s svojo hidratantno formulo koži povrne vlago. Z lahko, nemastno recepturo intenzivno prečiščuje pore in zmanjšuje vidnost gubic, gub in maščobnega odseva ter koži vrača zdrav, prosojen videz. Vlažilni kompleks (H2O Release) omogoča dolgotrajno vlaženje kože v vseh nivojih. Obarvane mikro-ovojnice dajejo odlično nevtralno podlago za dolgo obstojnost ličil.

Oznake: anti age, Nega kože, nega obraza

© 2008 - 2024 Fanči d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se