Pojdi na glavno vsebino
[0]
 
Natisni stran

SWIFT

O DRUŽBI EMBLATION - SKUPINI, KI JE RAZVILA SISTEM SWIFT

Emblation je družba za medicinske pripomočke, ustanovljena za reševanje zahtevnih težav. Vse rešitve uporabljajo mikrovalovno platformo naslednje generacije in so zasnovane na podlagi inovacij in lastnih temeljitih raziskav.

Družba Emblation je bila ustanovljena leta 2007 v ZDA. Naslednje leto se je preselila na Škotsko in nadaljevala z raziskavami novih medicinskih izdelkov na osnovi mikrovalov s posebnim poudarkom na sistemu za zdravljenje kože. Od takrat so proizvedli in dali na trg vrsto inovativnih mikrovalovnih sistemov za številne svetovne trge. Sistemi vključujejo številne edinstvene funkcije, zaradi katerih so njihovi izdelki med najvarnejšimi in najnaprednejšimi sistemi, ki so trenutno na voljo.

Skupino vodijo nekateri vodilni strokovnjaki na svetu na področju mikrovalovnega delovanja, ki imajo bogate izkušnje pri oblikovanju, razvoju in proizvodnji različnih izdelkov z mikrovalovi za različna medicinska področja. Mikrovalovna tehnologija je njihova strast in zadali so si nalogo, da za sodobne zdravstvene težave razvijejo in priskrbijo rešitve naslednje generacije.

 

ZDRAVITE S PREPRIČANJEM V USPEH

Swift je revoluciona le nekaj sekund, Swift dermatologom nudi natančen in enostaven način zdravljenja benignih kožnih lezij.

Ker mikrovalovi potujejo do vnaprej dolrni sistem mikrovalovnega zdravljenja za kožo. Z zdravljenjem, ki trajaočene globine, ne poškodujejo površine kože in ne uničujejo tkiva na mestu uporabe.

Ker za dosego rezultata ni treba uničiti površine kože, je tretma opravljen:
- brez dima ali sopare,
- brez lateralnega širjenja,
- z zelo zmanjšano potrebo po zaščiti tretiranega predela.

 

2 izdelka

Razvrsti po:

© 2008 - 2023 Fanči d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se