Pojdi na glavno vsebino
[0]
 
Natisni stran

O podjetju

ZATE.SI je spletna trgovina družinskega podjetja Kozmetika in savna Fanči, s 50-letno tradicijo. Pri delu so nas od nekdaj vodili pošteni nameni, poslovna korektnost in usmerjenost k kupcem. Vedno smo skrbeli za sveže pridobljeno znanje in se trudili ustreči željam in potrebam svojih gostov.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1968. Primarna dejavnost savna je do danes zrasla v sprostitveni center. Leta 1971 je podjetje svojo ponudbo obogatilo s kozmetičnim salonom, ki je svojo prvo akreditacijo istega leta pridobil na Dunaju. Kmalu smo poslovanje razširili na prodajo kozmetičnih izdelkov, saj je redna dnevna skrb za kožo izrednega pomena.

V želji zagotoviti vam enostavno in učinkovito pot do prvorazrednih kozmetičnih izdelkov blagovnih znamk, smo leta 2005 poslovanje razširili na spletno trgovino, ki se danes imenuje zate.si.

Spletna trgovina zate.si je avtorizirana trgovina z dvema poslovalnicami v Ljubljani, ki omogočata celovito podporo poslovanju s timom profesinalnih kozmetičark, ki so vam v dveh naših kozmetičnih salonih kot tudi preko telefona na voljo s strokovnimi nasveti in brezplačnimi testnimi negami, v kolikor se želite pred nakupom izdelkov prepričati kateri so pravi za vas.

Danes naš tim danes šteje preko trideset talentiranih, strokovno visoko izobraženih in predanih posameznikov s področja kozmetične nege, masaže, depilacije, pedikure kot tudi podpornih storitev recepcije, informatike, oblikovanja, marketinga, administracije, logistike in klicnega centra za pomoč uporabnikom. Vsi skrbimo, da je vaša nakupovalna izkušnja kar najbolj prijetna.

V preteklih dvanajstih letih spletne prodaje smo si pridobili ugled in zaupanje mnogih zvestih kupcev in strank, da vam lahko ponudimo spletne storitve, ki vam ne bodo puščale odprtih želja. Pri zate.si si želimo v spletnem poslovanju ustvariti osebni pristop, prav takšen, kot smo ga v Kozmetiki in savni Fanči razvijali in negovali desetletja. Celotni zate.si tim se zelo trudi, da bi bila vaša izkušnja spletnega nakupovanja kar najboljša in s hitro dostavo ter če si to želite tudi s strokovnim nasvetom pred in po nakupu.

 

Naše prednosti

  • Velik in zaokrožen izbor kozmetičnih izdelkov svetovno priznanih proizvajalcev zbran na enem mestu.
  • Pri izboru blagovnih znamk in izdelkov nas vodijo izkušnje, ki jih dnevno pridobivamo pri delu v lastnih kozmetičnih salonih ter seveda želje in povpraševanje kupcev. Naša znanja na področju izdelkov in storitev izpopolnjujemo na rednih izobraževanjih organiziranih s strani proizvajalcev in distributerjev.
  • Na vašo željo vam bomo pred nakupom svetovali, strokovno pregledali vašo kožo, vam ponudili vzorce izbranih izdelkov, ki vam bodo še dodatno pomagali izbrati resnično pravi izdelek.
  • Konkurenčne cene, ugodni prodajni pogoji in udobje nakupovanja od doma.
  • Odprtost za vaše predloge in nenehno izboljševanje ponudbe izdelkov kot tudi spremljajočih storitev.

    Veseli bomo vaših predlogov glede asortimana, cen, uporabnosti in kvalitete izdelkov. Pošljite jih na info@zate.si.

Poslanstvo, cilji in vizija

Poslanstvo podjetja je pridobiti si zaupanje potrošnikov s pomočjo našega znanja in dolgoletnih izkušenj ter jim približati in olajšati nakupovanje, ne glede na oddaljenost njihovega doma.

Cilji so postati najekskluzivnejša in najbolj dovršena spletna trgovina, ki svojim kupcem ne bo puščala odprtih želja. Za njihovo zadovoljstvo bomo skrbeli tako s pestrostjo ponudbe visoko kvalitetnih izdelkov kot tudi s prijaznimi, strokovnimi in uporabnimi nasveti.
Verjamemo, da bo www.zate.si postala trgovina kamor se boste radi vračali.

Vizija: Pri prodaji kozmetičnih izdelkov in pripomočkov srednjega, višjega in visokega kakovostnega razreda bomo postali vodilna spletna trgovina v Sloveniji.

Osnovni podatki

 

Ime podjetja Fanči, svetovanje in storitve d.o.o.
Skrajšano ime Fanči d.o.o.
Naslov Golouhova ulica 28, 1108 Ljubljana
Telefon 386 (0)31 286 000 (med 8.00 in 16.00 uro)
E-pošta info (at) zate.si
Naročila narocila (at) zate.si
Matična številka 6475906000
ID za DDV SI36106305 (smo zavezanec za DDV)
TRR SI56 33000-0009931530 (Addiko Bank)
SWIFT HAABSI22
IBAN SI56 33000-0009931530
Šifra dejavnosti 46.450
SRG številka Podjetje je registrirano pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, št. registrskega vložka: 2013/43315
Leto ustanovitve 2013

 

© 2008 - 2023 Fanči d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se