Pojdi na glavno vsebino
[0]
 
Natisni stran

O podjetju

ZATE.SI je spletna trgovina družinskega podjetja Fanči, s 55-letno tradicijo. Pri delu so nas od nekdaj vodili pošteni nameni, poslovna korektnost in usmerjenost k kupcem. Vedno smo skrbeli za sveže pridobljeno znanje in se trudili ustreči željam in potrebam svojih gostov.

Podjetje s kozmetično dejavnostjo je bilo ustanovljeno leta 1968. Primarna dejavnost podjetja je bil sprostitveni center s savnami. Leta 1971 je podjetje svojo ponudbo obogatilo s kozmetičnim salonom, ki je svojo prvo akreditacijo istega leta pridobil na Dunaju. Poslovanje samo kmalu razširili na prodajo kozmetičnih izdelkov, saj je redna dnevna domača nega za kožo izrednega pomena.

V želji zagotoviti vam enostavno in učinkovito pot do prvorazrednih kozmetičnih izdelkov blagovnih znamk, smo leta 2005 poslovanje razširili na spletno trgovino, ki se danes imenuje zate.si.

Danes naš tim danes šteje preko trideset talentiranih, strokovno visoko izobraženih in predanih posameznikov s področja kozmetične nege, masaže, depilacije, pedikure kot tudi podpornih storitev recepcije, informatike, oblikovanja, marketinga, administracije, logistike in klicnega centra za pomoč uporabnikom. Vsi skrbimo, da je vaša nakupovalna izkušnja kar najbolj prijetna.

V preteklih sedemnajstih letih spletne prodaje smo si pridobili ugled in zaupanje mnogih zvestih kupcev in strank, da vam lahko ponudimo spletne storitve, ki vam ne bodo puščale odprtih želja. Pri zate.si si želimo v spletnem poslovanju ustvariti osebni pristop, prav takšen, kot smo ga v Kozmetiki in savni Fanči razvijali in negovali desetletja. Celotni zate.si tim se zelo trudi, da bi bila vaša izkušnja spletnega nakupovanja kar najboljša.

 

Naše prednosti

  • Velik in zaokrožen izbor kozmetičnih izdelkov svetovno priznanih proizvajalcev zbran na enem mestu.
  • Pri izboru blagovnih znamk in izdelkov nas vodijo izkušnje, ki jih dnevno pridobivamo pri delu v lastnih kozmetičnih salonih ter seveda želje in povpraševanje kupcev. Naša znanja na področju izdelkov in storitev izpopolnjujemo na rednih izobraževanjih organiziranih s strani proizvajalcev in distributerjev.
  • Na vašo željo vam lahko pred nakupom svetujemo in strokovno pregledamo vašo kožo v enem od naših salonov in ponudimo vzorce ustreznih izdelkov, ki vam bodo pomagali preveriti izdelek že pred samim nakupom.
  • Odprtost za vaše predloge in nenehno izboljševanje ponudbe izdelkov kot tudi spremljajočih storitev.

Poslanstvo, cilji in vizija

Poslanstvo podjetja je pridobiti si zaupanje tako končnih potrošnikov, kot profesionalnih kozmetičnih salonov ter jim

Cilji so postati najekskluzivnejša in najbolj dovršena spletna trgovina, ki svojim kupcem ne bo puščala odprtih želja. Za njihovo zadovoljstvo bomo skrbeli tako s pestrostjo ponudbe visoko kvalitetnih izdelkov kot tudi s prijaznimi, strokovnimi in uporabnimi nasveti.
Verjamemo, da bo www.zate.si postala trgovina kamor se boste radi vračali.

Vizija: Pri prodaji kozmetičnih izdelkov in pripomočkov srednjega, višjega in visokega kakovostnega razreda bomo postali vodilni spletni trgovec za profesionalne salone in končne uporabnike.

Osnovni podatki

 

Ime podjetja Fanči, svetovanje in storitve d.o.o.
Skrajšano ime Fanči d.o.o.
Naslov Golouhova ulica 28, 1108 Ljubljana
Telefon ++ 386 (0)31 286 000
E-pošta info (at) zate.si
Naročila narocila (at) zate.si
Matična številka 6475906000
ID za DDV SI36106305 (smo zavezanec za DDV)
TRR / IBAN
SI56 2900 0005 1090 727
SWIFT / BIC
BACXSI22XXX
Šifra dejavnosti 96.022 (Kozmetična in pedikerska dej.) 46.450  (Trg.db.s parfumi in kozmetiko)
SRG številka Podjetje je registrirano pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, št. registrskega vložka: 2013/43315
Leto ustanovitve 2013

 

© 2008 - 2024 Fanči d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se