Pojdi na glavno vsebino
[0]
 
Natisni stran

Vrečke za vroči zrak

Sterilizacijske vrečke so namenjene izključno za sterilizatorje na vroči zrak, ki dosegajo temperaturo do največ 180°C. Na vrečkah je tudi indikator temperature za preverjanje uspešnosti izvedbe postopka.

6 izdelkov

Razvrsti po:

Sterilizacijske vrečke uporabljamo vsakodnevno v naših kozmetičnih salonih in mnogih drugih pedikerskih in kozmetičnih salonih. Poleg tega so testirane tudi v našem lastnem laboratoriju (v napravi Melag 75) in preverjeno zdržijo temperaturo navedeno na samem proizvodu.

POZOR!!! Iz izkušenj lahko povemo, da so na trgu na voljo tudi naprave (praviloma neevropskega porekla), ki imajo navedeno temperaturo delovanja 180°C, a je ob dejanski uporabi le ta temperatura v nekaterih napravah presegala celo temperaturo 250°C.
V primeru tako velikega temperaturnega preseganja normativa samih vrečk, postopek sterilizacije ni izveden pravilno, saj lahko pride tudi do uničenja vrečke kot tudi do poškodbe vašega aparata in orodja, ki ste ga vstavili. Po domače povedano sterilizacija ni kremiranje.

Vljudno vas naprošamo, da pred uporabo naših materialov in v izogib neljubim reklamacijam vrečk, upoštevate navedene informacije in preverite delovanje svoje naprave, saj si želimo, da bi bili naši materiali pravilno uporabljeni, saj le tako lahko vaše delo teče nemoteno in profesionalno.

Prijavite se kot poslovni uporabnik ter izkoristite posebne ponudbe in ugodnosti,
ki vam jih nudi vaš poslovni uporabniški račun!

© 2008 - 2024 Fanči d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se