Pojdi na glavno vsebino
[0]
 
Natisni stran

Dostava in stroški

Kupljeno blago vam dostavimo na katerikoli naslov v Sloveniji. Dostavo v našem imenu opravljata podjetji GLS in Pošta Slovenije. Dostava v tujino je mogoča po predhodnem dogovoru.

Rok dobave

Vsak izdelek ima naveden status dobava. V primeru, da je ob izdelku vpisano NA ZALOGI, vam naročeno blago v normalnih razmerah na trgu skoraj brez izjeme odpremimo v roku 1 delovnega dne, po prejetju in prispetju plačila na naš račun ter skladno s pogoji Pošte Slovenije d.d. ali katerekoli druge dostavne službe.
V primeru izrednih razmer na trgu ali višje sile, se roki obdelav naročila, odpreme in časa dostave lahko bistveno spremenijo.

V primeru, da je na nivoju izdelka vpisano koliko dni je dobavni rok (primer: Dobava: 5 dni), to pomeni, da ga najverjetneje ni na zalogi in je praviloma dobavljiv v navedenem številu delovnih dni.
V tem primeru morate k roku za dostavo prišteti še v prejšnjem odstavku navedeni čas dostave. Seveda bomo izdelek dostavili prej, v kolikor ga tudi hitreje prejmemo od dobavitelja. V primeru daljšega zamika dostave vas bomo o tem obvestili telefonsko ali preko Emaila.

V primerih, ko naročilo zajema več izdelkov in le ti nosijo različne dobavne roke, bo naročilo zapustilo hišo takrat, ko bodo zbrani vsi izdelki.

V primeru zamude pri dobavi enega ali več izdelkov iz naročila, si pridržujemo pravico, da vam manjkajoči izdelek ali izdelke pošljemo naknadno. V tem primeru prevzamemo stroške dvojnega pošiljanja.

V primeru, da proizvod želite prejeti hitreje, ga lahko prevzamete v navedeni poslovalnici, vendar samo ob predhodnem dogovoru in potrditvi termina vašega prihoda s strani odgovorne osebe spletne trgovine ZATE.SI.

Pridržujemo si pravico, da preverimo naročnika in podatke, ki jih je navedel ob naročilu. Naročila preverjamo telefonsko. V primeru, da se na naročilu navedeni številki nihče ne oglasi ali da na naročilu ni navedena prava (obstoječa) številka, si pridržujemo pravico, da nemudoma storniramo naročilo.

Pridržujemo si pravico, da v primeru naročil, ki jih ne moremo preveriti, uporabnika, ki je ob  prijavi navedel pomanjkljive, napačne ali lažne podatke, blokiramo. Nadaljnji nakupi katerih naročila vsebujejo katerikoli enak podatek ali niz podatkov kot je ime, priimek, naslov, email ali mobilni telefon niso več možni.

Pridržujemo si pravico, da v primeru rizičnih kupcev, neizkoriščene bonitete, kot so pentljice, zbrane v preteklih nakupih, obračunamo in jih uporabniku vrnemo na njegov račun ali s poštno nakaznico.

Stroški dostave

Strošek dostave na ozemlju Republike Slovenije je naveden na naročilu in znaša 4,28 EUR za enkratno pošiljanje enega paketa do teže 10 kg. Paketom nad težo 10 kg obračunavamo poštnino po ceniku Pošte Slovenije, ki je dostopen na spletnih straneh https://www.posta.si/ceniki.

V primeru dostave izven Republike Slovenije, nas kontaktirajte, saj v tem primeru pripravimo ponudbo, ki vključuje poštnino do vaše destinacije, kjerkoli na svetu se nahajate. Morebitne carine ali davščine v tem primeru niso vključene.

Pošiljke pošiljamo izven območja Republike Slovenije le proti doplačilu poštnine za tuj naslov in avansnim plačilom. Komunikacija oziroma dogovarjanje za pošiljanje v primeru, da je v naročilu naveden naslov za dostavo izven Republike Slovenije, poteka preko E pošte. Blago odpošljemo šele, ko naročnik potrdi posredovani strošek poštnine za navedeni tuji naslov.

Dostava na drug naslov

V spletni trgovini Zate.si vam nudimo možnost dostave naročenega blaga na naslov, ki se razlikuje od vašega primarnega naslova.

V primeru dostave na drugi naslov plačilo po povzetju ni mogoče, odprte pa imate vse ostale načine plačila.


nazaj na Pomoč

© 2008 - 2024 Fanči d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se