Pojdi na glavno vsebino
[0]
 
Natisni stran

NAMROL

Iščete kakovostno opremo, ki je ustvarjena po visokoh standardih, vam bo služila mnogo let in vas nikoli ne bo pustila na cedilu? Blagovna znamka Namrol je vsekakor prava izbira za vas.

 

Namrol ima več kot 25 letno tradicijo. V svetovnem merilu velja za izjemno kakovost na področju medicinske tehnologije, ki se je razvejala tudi na druga področja.

Namrol stremi k temu, da so njihovi izdelki:
- funkcionalni
- vzdržljivi
- estetsko oblikovani

 

Opremo Namrol odlikujejo sledeča štiri vodila:
- Učinkovita in zanesljiva oprema za profesionalne izvajalce
- Varnost osebja in strank
- Udobje strank
- Klasična in večna estetika

 

Več o blagovni znamki Namrol:
Že več kot dve desetletji jih odlikuje kakovost in timsko delo. Oblikovalci, inženirji in tehnologi stremijo skupaj k enakemu cilju, k prestižni, kakovostni in zanesljivi opremi. V letošnjem letu se je rodil nov pogled na podološke stole. Ustvarili so model, ki zagotavlja spektakularen dizajn in maksimalno udobje s čimer vsekakor izstopa iz množice. Tudi v prihodnosti stremijo k inovativnosti in investicijam. Inovativnost se odraža skozi kreiranje novih produktov in novih tehnologij, ki so pomembne za celotno medicinsko industrijo. Investicije pa so izjemnega pomena za doseganje učinkovitih procesov s katerimi zagotovijo najvišji standard kakovosti in zanesljivosti.  

Izdelki Namrol odgovarjajo standardu kakovosti za medicinske naprave ISO 13485 in so sestavljeni iz kakovostnih komponent, evropskega izvora:
- Plinske vzmeti nemškega proizvajalca Stabilus.
- Motorji danskega proizvajalca Linak.
- Oblazinjenje nemškega proizvajalca Skai, ki zagotavlja maksimalno trajnost.
- Kovinsko ohišje je obdelano z visokokakovostnim prašnim lakiranjem, kar zagotavlja lep izgled in omogoča enostavno ter temeljito čiščenje skozi celo življensko dobo stola.
- Plastični deli ohišja so izdelani iz kvalitetnega ABS+PMMA kompozita, kar omogoča robustnost, sijaj in visoko odpornost na zunanje vplive

Naj postane Namrol vaša dolgoročna naložba. Ne boste je obžalovali.

© 2008 - 2024 Fanči d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se