Pojdi na glavno vsebino
[0]
 
Natisni stran

Z lahkotnim korakom v poletje

7. junij 2016

Z lahkotnim korakom v poletje

Poletje je tukaj! Končno je nastopil čas, ko naša stopala lažje zadihajo, saj končno pokukajo ven iz zimske obutve v širni svet in veselo stopajo naokrog v lahkih sandalih. Poskrbite, da bo vaš korak še bolj brezskrben in ravno prav samozavesten. :)

Pripravite "teren"
Enako kot na koži pred nanosom ličil, je tudi pri nohtih na nogah potrebno najprej pripraviti podlago. Pred pedikuro očiščene nohte obrišite še enkrat z odstranjevalcem laka za nohte brez acetona, saj s tem odstranite morebitno olje ali losjon, ki ste ga uporabili za nego stopal.

Znebite se brazd
Na stopalih se pogosto pojavljajo neenakomernosti na nohtih, ki onemogočajo gladek videz laka. Vrhunski pripomočki za pedikuro. Za začetek dobre podlage priporočamo O.P.I Start to finish, vse v enem, saj je krati: podlak, nadlak in utrjevalec nohtov.

Izberite ustrezen lak za nohte
Ko je obstojnost laka za nohte tisto kar najbolj želite, se raje izogibajte bleščečim lakom. Za obstojnost uporabite gladke lake, ki so bolj trpežni od lakov z bleščicami, ki povzročajo trenje z obutvijo in se zato lažje oluščijo. Na zate.si ponujamo morje odtekov, za ožji izbor svetujem, da pokukate med novo kolekcijo: O.P.I softshades pastels.

Previdno pri obutvi
Odložite salonarje za kakšen dan po pedikuri. Zaradi možnega trenja odsvetujemo tudi tekaške čevlje, oziroma šport še isti dan, saj se s trenjem lahko uniči površina svežega laka za nohte laka. Če pa že morate stopiti v ene izmed zgoraj naštetih čevljev, hitro nanesite nekaj kapljic sušilca za nohte.

Osvežitev zgornje plasti
Priporočamo tedenski nanos sveže plasti laka, s tem osvežimo in zaščitimo prvotno barvo. Lahko pa se tudi malo pozabavate z novim nanosom  O.P.I laka z bleščicami in s tem spremenite barvo v unikatno vašo. 

Ne pozabite na piling
Zakaj ne bi tudi svojim stopalom privoščili enako pozornost kot obrazu? Encimski piling Purify je sestavljen iz Papaje in mešanice raznovrstnih sadnih kislin, ki učinkujejo skupaj z naravnimi mehčalci, kot so Jojoba in Alce, sestavine pripomorejo k neagresivnem odstranjevanju suhe, trde kože, otiščancev in odmrlih celic.

Ob koncu stresnega dneva za piko na i pa svojim stopalom privoščite še losjon za noge, ki preprečuje luščenje in obnavlja kožo. 

Verjemite vaše noge vam bodo hvaležne!

Oznake: pedikura, O.P.I, nega nog

© 2008 - 2024 Fanči d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se