Pojdi na glavno vsebino

Registracija

Registracija je brezplačna in brez obveznosti.

Registracija ni pogoj za nakupovanje v spletni trgovini Zate.si, vendar pa registrirani uporabniki lahko izkoriščajo vrsto ugodnosti in prednosti, kot so:

  • pregled opravljen nakupov,
  • enostavnejši zaključek nakupa (samodejni vnos osebnih podatkov),
  • možnost rednega obveščanje o novostih in posebnih ponudbah
  • posebne ugodnosti za kozmetične in frizerske salone.

Hitra in enostavna registracija

Registrirate se lahko v področju Moj profil, na strani Registracija novega uporabnika. Vpišite vaše podatke in potrdite registracijo. Po emailu boste prejeli geslo za prijavo, ki si ga potem lahko kadarkoli spremenite. Spreminjate lahko tudi vse svoje ostale podatke ter spremljate vaša naročila.

B2B registracija za kozmetične in frizerske salone

Kozmetični in frizerski saloni imate posebne ugodnosti pri nakupu v spletni trgovini Zate.si. Izdelki s posebnimi ugodnostmi (B2B izdelki) imajo posebej navedeno B2B ceno. Ob nakupu B2B izdelkov v vrednosti nad 100 EUR (redna cena, vključen DDV) vam priznamo 20 % popust na te izdelke.

Kako se registriram kot B2B uporabnik?

Pri registraciji novega uporabnika (pravna oseba - podjetje/organizacija) označite, da se želite registrirati kot B2B uporabnik. Naši uredniki bodo preverili vašo prijavo in vam odobrili status B2B uporabnika. O tem boste obveščeni po elektronski pošti.

Če ste že uporabnik naše spletne trgovine in bi radi postali B2B uporabnik, nam pošljite sporočilo z vašo željo preko obrazca za kontakt.


nazaj na Pomoč

© 2008 - 2019 Freja d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se