Pojdi na glavno vsebino
[0]
 
Natisni stran

Enbio Pro avtoklav

Enbio Pro Autoclave

Enbio Pro avtoklav

Enbio PRO je večja naprava kot Enbio S. Zasnovan je bil predvsem za sterilizacijo zobnih, kirurških in kozmetičnih orodij, tudi tistih z najbolj zapleteno strukturo.

V Enbio PRO se lahko sterilizira do 16 paketov orodij - dvakrat več kot Enbio S. Prostornina delovne komore je 5,3 litra; ustreza velikosti vsem priljubljenim sterilizacijskim kasetam/posodam.

Enbio PRO tehta 20 kg, njegove dimenzije pa so 56 cm x 27 cm x 20 cm.
Za ta model avtoklava je značilna funkcija FAST, s katero lahko steriliziramo nepakirane instrumente - v takem primeru celoten postopek traja le 10 minut. Enbio PRO ima tako kot Enbio S vsa potrdila, ki potrjujejo, da gre za medicinski pripomoček ter izpolnjuje zahteve sanitarnih standardov, kljub svoji sorazmerni majhni kapaciteti.

Kombinacija edinstvenega dizajna in velike pozornosti do detajlov privedla do priročne naprave. Dobro premišljen dizajn tega namiznega avtoklava skriva tudi neprivlačno posodo za vodo. Avtoklav Enbio PRO ima tudi priročno polico, kamor lahko shranite dokumentacijo postopkov sterilizacije. Zaščitna plošča naprave je odporna na vse tekočine in vlago, kolesa s premerom 5 cm pa omogočajo enostavno premikanje avtoklava.

Napravi Enbio PRO in Enbio S imata nove funkcionalnosti!

1. UPORABNIŠKO IME
Napravi sta zdaj opremljeni z IDENTIFIKACIJO UPORABNIKA, ki deluje kot digitalni podpis. To omogoča identifikacijo uporabnikov, ki začnejo postopek sterilizacije in odobrijo uporabo sterilizirane serije.
2. SAMODEJNI TESTNI NAČRT (Vakuum, Helix, B&D testi ob določenem času)
Nova funkcija omogoča dnevno preverjanje naprave glede puščanja in pravilne sterilizacije, ne da bi uporabniku vzela čas. Poročila o testih se samodejno shranijo na USB ključek.
3. STANDBY FUNKCIJA
Inovacija je zasnovana z mislijo na okolje, saj se poraba energije naprave v stanju pripravljenosti bistveno zmanjša. V stanju pripravljenosti zaslon po 1 minuti nedejavnosti potemni. Ko temperatura enote pade pod 80°C, se ventilatorji izklopijo.

Leanpay obročno odplačevanje

Kontakt:
www.zate.si; info@zate.si; Tel: 031 286 000

Količina: 1 kos

Znamka: Enbio

Šifra: ENBIOPRO

Dobavljivost: Na zalogi

3.037,80 €

Vse cene že vsebujejo DDV.

Sorodni izdelki

© 2008 - 2024 Fanči d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se