Pojdi na glavno vsebino
[0]
 
Natisni stran

Enbio S Beauty Edition avtoklav

Enbio S Beauty Edition

Enbio S Beauty Edition avtoklav

Beauty Edition izvedba je prvi parni avtoklav namenjen sterilizaciji orodja in posvečen izključno lepotni industriji. Posebna izdaja združuje estetsko dovršen izgled z najsodobnejšo tehnologijo in neprimerljivo enostavno uporabo. Tudi ta izdaja se uvršča med medicinske naprave in 100% izpolnjuje sanitarne zahteve.
Enbio S Beauty Edition je tudi najhitrejša naprava na trgu - omogoča postopek sterilizacije v samo 7 minutah. Zasnovan je za sterilizacijo instrumentov za večkratno uporabo katere koli vrste - tudi tistih najbolj zapletenih konstrukcij, tako nepakiranih kot pakiranih.
Nova izvedba naprave omogoča hiter začetek dela, saj postopek opravite enostavno s pomočjo QR kode. Ponuja pa tudi drugo možnost s preprostim vodnikom in nastavitvijo po korakih. Oba postopka omogočata enostaven začetek v nekaj minutah.
Edinstven, eleganten in minimalističen dizajn z zlatimi elementi in Secco® odtenkom ohišja je enostavno umestiti v še tako zahtevne in dizajnersko dovršene prosotore. Majhne dimenzije omogočajo, da ga lahko brez težav namestite na delovne površine standardnih dimenzij.

Lastnosti:
- možnost steriliziranja do 8 paketov orodij
- teža: 15 kg
- prostornina delovne komore: 2,7 litra
- dimenzije: 56 x 25 x 16 cm
- dimenzije pladnja: 28 x 18 x 3,3 cm

Kontakt:
www.zate.si; info@zate.si; Tel: 031 286 000

Količina: 1 kos

Znamka: Enbio

Šifra: ENBIOSB

Dobavljivost: Na zalogi

1.817,80 €

Vse cene že vsebujejo DDV.

© 2008 - 2023 Fanči d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se