Pojdi na glavno vsebino
 
Natisni stran

ZS Higienska pralna bombažna maska za obraz - črna, 1 kos

Hygienic, washable cotton Protective Face Mask - Black

ZS Higienska pralna bombažna maska za obraz - črna, 1 kos

Higienska maska za zaščito obraza je izdelana iz dveh slojev 100 % bombaža. Na obeh straneh sta prišiti elastiki, ki omogočata enostavno namestitev in zanesljivo prileganje obrazu. Zaščitna maska je namenjena večkratni uporabi. Priporočen čas uporabe: 2 uri

Blago je 100 % bombaž, s krčenjem po dolžini in širini do 5 %. Pranje z uporabo običajnih pralnih praškov na 95 °C, likanje na najvišji temperaturi za bombaž 200 °C. Ni dovoljeno beljenje, kemično čiščenje in sušenje v sušilnem stroju.
V paketu je 1 maska.

Uporaba:
NAVODILA KLINIČNEGA CENTRA LJUBLJANA ZA DOMAČO UPORABO PRALNIH ZAŠČITNIH BOMBAŽNIH MASK

Maska je namenjena večkratni uporabi.

PRED NAMESTITVIJO MASKE Sl UMIJTE ALI RAZKUŽITE ROKE

Masko namestite na obraz od zgornjega dela nosnega korena preko ust in pod brado , da se maska tesno prilega obrazu. Maske se med uporabo ne dotikajte. v primeru dotika si vedno umijte ali razkužite roke!!! (Tako preprečite prenos mikrobov). Maske nikoli ne nosite pod nosom ali pod brado!!!! Po 2 urah ali v primeru ovlažitve maske le to odstranite s prijemom za trakove ali elastiki, maske se nikoli ne dotikajte spredaj. Ob odstranjevanju maske glavo držite naravnost (ne glejte navzdol), s tem preprečite raztros mikrobov iz površine maske po vaši obleki.

PO ODSTRANITVI Sl OBVEZNO UMIJTE ALI RAZKUŽITE ROKE!!!

Vzdrževanje. Po uporabi masko odložite na določeno mesto, da ne bodo prihajale v kontakt s čistim perilom, materialom. Maske izdelujte iz materialov (bombaž), ki omogočajo pranje v pralnem stroju na najmanj 60°C, ali 95°C. Uporabite običajne pralne praške. Suho masko prelikajte z likalnikom.

Kontakt:
www.zate.si; info@zate.si; Tel: 031 286 000

Količina: 1 kos

Znamka: ZS

Šifra: DN1200-CRNA

Dobavljivost: Na zalogi

3,51 €

Vse cene že vsebujejo DDV.

© 2008 - 2020 Fanči d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se