Pojdi na glavno vsebino

Powersept Dezinfekcija 100ml

Powersept 100ml

NOVO Powersept Dezinfekcija 100ml

PowerSept je tekoče dezinfekcijsko sredstvo, izjemno učinkovito proti glivicam kjerkoli na koži in namenjeno celostni osebni higieni, negi, dezinfekciji kože, rok in gladkih površin. Intenzivno uničuje glivice, viruse, bakterije in plesni ter je tako nepogrešljiv pripomoček za vas in vašo družino. Je prozoren, brez vonja in ne vsebuje klora, belila, alkohola, formaldehidov, fenolov, amonijevih sestavin ali natrijevega hidroksida. Je vrhunski proizvod, ki vsebuje vodikov peroksid stabiliziran po posebni formuli. Sredstva ni potrebno izpirati, je splošno uporaben, biološko razgradljiv, preverjeno uniči znane viruse, bakterije, glivice, plesni ter kvasovke, vsi našteti organizmi pa na formulo pri dolgoročni uporabi ne morejo razviti odpornosti. Učinkovito dezinficira tudi obutev, pribor za nego nohtov in površine kamor stopate bosi. Ne vsebuje kancerogenih in mutagenih snovi. Po delovanju razpade na vodo in kisik. Izdelek ima oznako "okolju prijazno".

Uporabljamo ga lahko za dezinfekcijo: kože, vnete kože, rok, nog, površinskih ran, mozoljev, herpesa, kožnih plesni, bradavic, aft, ustne votline, nohtov, vodnih mehurčkov, žuljev, hemoroidov, zobne ščetke, proteze, otroških igrač, dud, stekleničk, osebnih medicinskih pripomočkov, doma in na potovanju pa za kozarce, pribor, zamaške, pločevinke, slamice..

Z nakupom prispevate k obnovi Mediteranskega edukacijskega centra in v sklad, ki financira letovanje otrokom s posebnimi potrebami in tistim iz finančno šibkih družin.

Uporaba:
Sredstvo poškropite na željene predele in počakajte da se posuši. Natančnejša navodila so priložena v embalaži.

Sestavine (INCI):
Stabiliziran vodikov peroksid 15g/kg.

Kontakt:
www.zate.si; info@zate.si; Tel: 031 286 000

Količina: 100ml

Znamka: Powersept

Šifra: PWS4159

EAN: 3830056310504

Dobavljivost: Na zalogi

19,90 €

Vse cene že vsebujejo DDV.

Sorodni izdelki

© 2008 - 2018 Freja d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se