Pojdi na glavno vsebino
 
Natisni stran

The Sun Mousse Pena za sončenje - za otroke SPF50

The Sun Mousse SPF50 for Kids

ZADNJI KOSI The Sun Mousse Pena za sončenje - za otroke SPF50

S čudovito zabavno penasto teksturo, Sun mousse for kids zaščiti malčke pred škodljivimi učinki sonca, se odlično nanaša na manjše predele in pusti mehak občutek kože ter po nanosu koža na otip ni lepljiva Ne vsebuje parabenov, parfumov ali barvil, zato je izdelek primeren za občutljivo kožo.

Uporaba:
Dobro pretresite pločevinko. Odstranite pokrovček in glavo pločevinke obrnite navpično navzdol. Pritisnite šobo, da pride pena v dlan. Peno enakomerno nanesite na en predel (noge, roke ali trup) približno v velikosti treh golf žogic.

POMEMBNO VARNOSTNO OPOZORILO ZA ZAŠČITO DO 6 UR: Nanesite pred izpostavljenostjo soncu. Ne prekoračite predlagane izpostavljenosti soncu, kot prenese to vaš tip kože. Priporočljivo je , da se ponovno nanese po plavanju, tuširanju ali ko menite, da je to potrebno. Izogibajte se opoldanskemu soncu. Dojenčki in otroci naj ne bodo izpostavljeni direktnemu soncu. Ta produkt vsebuje zaščitni faktor.

Opozorilo:
Vsebuje vnetljiv aerosol. Vsebina pločevinke je pod pritiskom. Lahko jo pri segrevanju raznese. Zaščitite jo pred vročino/ iskrami/ odprtim ognjem/ vročimi površinami/ ostalimi izvori vžiga. V bližini ne kadite. Po uporabi jo ne odpirajte na silo ali sežigajte. Varujte jo pred sončnimi žarki. Ne izpostavljajte jo višjim temperaturam od 50?C. Hranite jo izven dosega otrok.

Količina: 150 ml

Znamka: The Sun Mousse

Šifra: TSM50K

EAN: 5060135230456

Dobavljivost: Dobavljivo v kratkem

Tega izdelka ne morete naročiti.

© 2008 - 2021 Fanči d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se