Pojdi na glavno vsebino
 
Natisni stran

Mnenja uporabnikov o zobni ščetki Phillips Sonicare

Da je Sonicare prva tovrstna naprava, ki deluje zares dobro, dokazuje dejstvo, da se mi je hitrost tvorbe zobnega kamna zmanjšala za približno 90 odstotkov, pri ženi pa se je izboljšala kosistenca dlesni.
Jurij Clemenz, dr. med.

Kljub skrbni negi za zobe sem bila ob krvavenju dlesni nemocna. Z zobno ščetko Sonicare so moje dlesni prenehale krvaveti in odmikanje se je ustavilo, kar je presenetilo tudi mojo zobozdravnico. Moj nedvomno najboljši nakup zadnjih dveh let.
Irena Uranjek dipl.oec.

Negi zob sem vedno namenjal veliko pozornosti. Ker sem  bolnik s sladkorno boleznijo, sem imel pogoste krvavitve dlesni, odkar uporabljam Sonicare, pa so krvavitve zelo redke. Tudi nadležne zobne obloge, s katerimi sem imel težave, so izginile.
Otmar Lajh

Z zobno ščetko Sonicare sem ugotovil, da preganjanje ščetke ni rutinsko opravilo, temveč je potrebno ščetkanju nameniti pozornost in biti pri tem dosleden. Vsak dan 2-krat po dve minuti. Sonicare pri tem izdatno pomaga. Omogoča resnično temeljito ščetkanje, ki mu dosedanje klasične ščetke v mojih očeh nikakor ne parirajo in ne navsezadnje s ščetko Sonicare postane ščetkanje zabavno in hkrati koristno ter nič več zamudno in nadležno opravilo.
Rok Berlic

www.scetka-sonicare.com 2008

© 2008 - 2021 Fanči d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se