Pojdi na glavno vsebino
Natisni stran

Philips Sonicare Električna zobna ščetka Sonicare FlexCare z UV čistilcem

ELECTRICAL TOOTHBRUSH SONICARE FLEXCARE WITH UV sanitizer

Philips Sonicare Električna zobna ščetka Sonicare FlexCare z UV čistilcem

Dejansko lahko odstrani bakterije plaka med zobmi in z ostalih težje dostopnih mest. S kliničnimi raziskavami je dokazano, da zmanjšuje krvavenje dlesni in odstrani 80% zabarvanosti, ki jo povzročajo tobak, kava in pravi čaj ter hkrati preprečuje bolezni dlesni. Z visko frekvenco (31.000 gibov v minuti) in odgovarjajočo amplitudo gibanja ščetin ustvarja dinamično fluidno delovanje, ki pomaga bolje očistiti medzobne prostore.

Plak je skoraj brezbarvna obloga, ki se nenehno nalaga na vaše zobe. Skrije se v medzobne prostore in na tista mesta, ki so ščetki težje dosegljiva. Električna zobna ščetka Sonicare FlexCare učinkovito odstrani bakterije s teh mest, saj čisti s kombinacijo visokofrekvenčnega ščetkanja in nežnih zvočnih valov. Ceprav je električna zobna ščetka Sonicare FlexCare izredno učinkovita pri odstranjevanju plaka, pa ostaja nežna do vaših dlesni in tudi občutljivih zob.

Lastnosti izdelka: Patentirana tehnologija zvoka ustvarja dinamično fluidno delovanje (dynamic fluid action), ki pomaga očistiti prostore med zobmi in pod robom dlesni.

Ergonomično držalo- enostaven in varen prijem tudi kadar je ščetka mokra.

Easy-start funkcija postopnega naraščanja jakosti delovanja. Olajša privajanje na električno zobno ščetko Sonicare Elite predvsem začetnikom.

Znamka: Philips Sonicare

Šifra: PS003

EAN: 8710103470595

Dobavljivost: Trenutno nedobavljivo

149,00 € -5% 141,55 €

Vse cene že vsebujejo DDV.

© 2008 - 2019 Freja d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se